Over Grotius

Englisch Dutch

De naam Grotius is aangenomen ter nagedachtenis aan Opa de Groot, welke de oprichter is van de Grotius Beton fabriek te Gorinchem.
 
Ongeveer 16 jaar geleden is het bedrijf Grotius CNC Machines opgericht door Michel, welke als kleine ondernemer is begonnen en zich langzamerhand steeds verder ontwikkelde naar een goede technicus die de Grotius CNC Machines helemaal zelf ontwikkeld heeft.
 
Door steeds weer nieuwe technieken toe te passen en continue verbeteringen door te voeren heeft Grotius CNC Machines ondertussen al een flink klantenbestand opgebouwd die hier de waardering van inzien en terug zien in de werking van hun machines.
 
Steeds meer gerenommeerde bedrijven kloppen aan bij Michel om zelf deze ervaring te ondervinden, en komen zeker niet van een koude kermis thuis! De machines van Grotius worden heel de wereld door getransporteerd. Van Nederland tot Jakarta, Frankrijk, Rusland, Suriname en Algerije.
 
Steeds meer landen erkennen de uitmuntende techniek die in deze machines wordt gebruikt en het gemak waarop deze machines gebruikt kunnen worden. Natuurlijk is het eindresultaat het belangrijkst, maar ook hierover zijn deze bedrijven meer dan content.
Grotius CNC machines is een naam wat steeds vaker op verschillende werkvloeren te vinden is. Bent u op zoek naar een machine die:
– Snel en veilig werkt
– Eenvoudig te onderhouden is
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.